無晚市堂食=無得食雞煲? 咁你就錯啦😎 位於尖沙咀新開業嘅人和月雞煲火鍋店推出左外賣雞煲套餐 仲有2人/4人餐可供選擇😍 外賣做緊75折 今晚一試 真係超級足料勁抵食😍2人雞煲火鍋套餐包括左招牌麻辣雞煲 2款肉類 2款餃類及丸類 2款蔬菜及菇 2款豆品及冷凍類1款麵同2支自家飲品😍 兩個人真係食唔晒😋 套餐已經包括左所有所需爐具 餐具同醬料 真係勁方便👍🏻招牌麻辣雞煲有成1隻雞份量😍 揀左bb辣 唔算好辣 不過個人唔鐘意太辣打邊爐 所以而家覺得啱啱好好惹味👅 雞件加熱幾分鐘就食得 味道超正 而且雞件肉質好滑🤤 食完雞就可以加入雞湯打邊爐🍲 湯底濃郁 食物完全唔駛加任何調味料☺️ 肉類我哋揀左牛板腱同牛胸爽 質素唔錯 牛板腱雪花均勻 有牛味😋 丸類揀左韭菜餃同埋平時比較少見嘅薑汁皮蛋貢丸 韭菜餃皮厚左少少 不過韭菜餡料味道一流 仲好多汁😍 薑汁皮蛋貢丸好特別 外皮貢丸高質 口感彈牙👍🏻 入面係滿滿嘅薑汁皮蛋 第一次試😆其餘配菜份量亦比以往食過嘅火鍋餐廳更多😱 例如娃娃菜竟然有一整盒 響鈴又有一大盒 真係好開心好足料🥰 自家製飲品仲有蜂蜜菊花露同埋各種花茶 岩哂雞煲火鍋解一解膩🤓 75折後只
外賣做緊75折 今晚一試 真係超級足料勁抵食😍

雞件加熱幾分鐘就食得 味道超正 而且雞件肉質好滑🤤

75折後只需$373就有咁多野食 佢哋午市外賣亦有88折優惠 仲有酸菜魚同其他藥膳小鍋選擇 大家不妨一試🌟