2022-01-19 41 views
一個人行佐敦行到累,想搵個地方歇腳食野醫下肚,就揀左呢間burger lab 漢堡專門店食個包抖下嘆下。本身鍾意食burger 既我,呢間burger lab 就正岩我口味。漢堡包的款式也很多,而我就揀左最鍾意食的鵝肝牛肉漢堡,加個薯條汽水combo set 都只係加多$22, 而另外都➕$10加多樣煙肉。點完餐,就即叫即整,呢度員工服務都好好,給我飲品先,我就可以邊飲野邊等,等左一陣就有得食啦。漢堡做得真係好出色,大大個漢堡,足餡足料,鵝肝煎得好香口感入口即溶,而且大大塊滿足到我喜歡吃鵝肝的樂趣。煙肉真係無加錯,呢度的煙肉都係大大塊,仲比左兩塊,而且超級香脆。牛肉漢堡又點少得牛肉,能夠做到少少鮮紅熟度的牛肉,食到新鮮牛肉味,集合曬咁多不同餡料及口感,呢個牛肉漢堡簡直無得彈。食漢堡點少得薯條,唔想食平時食開的薯條,呢度有蕃薯薯條,一樣香脆,甜甜地好好味,下次想食漢堡包又有好地方可以揀啦。
無得彈。
鵝肝牛肉漢堡
2022-01-17
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
$130 (Tea)
鵝肝牛肉漢堡