2022-12-21 36 views
🐷嗰日經過見到個餐牌已經好吸引又聞到一陣陣嘅肉肉味喎🥹食肉獸嘅我已經mark實呢間餐廳今日終於可以食到佢啦🤩餐廳細細間位唔太多 工業風設計款式多 主打Burger外仲有Pasta野食即叫即整 出菜夠快 雖然樓面只有一位員工負責但服務態度都唔錯😉🍔經典芝士漢堡芝士控嘅我本身諗住叫藍芝士但驚臭親個FD 所以叫個經典芝士🤪厚身又嫩口嘅牛肉 脂肪均勻牛味濃未食啲肉汁已經多到滴緊出黎🤤🤤雖然食落有啲油但一啲都唔膩👍🏻加埋半溶芝士、蕃茄、洋蔥同生菜 睇落唔大舊但其實已經好飽🤰🏻🍔侯斯頓漢堡啲料多到一啖咬唔哂🤣🤣醬汁酸酸甜甜 夠哂惹味煙肉唔會整得好硬 脆脆地加上半溶芝士、蕃茄、洋蔥、炸洋蔥碎同生菜 口感豐富有層次 真係好正!😋✨小食拼盤因為乜小食都想試 所以叫咗個拼盤🫣有芥末蛋黃醬 唔辣反而甜甜地仲有隻似千島醬 有少少辣辣地食落唔覺有任何醃製過 冇味精唔濃味🐥雞翼 • 正常嘅炸雞翼🍗雞件 • 外脆內軟 好juice🧅洋蔥圈 • 脆卜卜都唔錯嘅點埋芥末醬仲正 洋蔥味更出🍠蕃薯條 • 蕃薯香甜味 本人幾鍾意如果可以厚身少少就更有咬口~🧀一口芝士 • 芝士控必食!!一開始以為係薯蓉波/雞粒㗳真啲原來係
🐷

但驚臭親個FD 所以叫個經典芝士🤪
厚身又嫩口嘅牛肉 脂肪均勻牛味濃
未食啲肉汁已經多到滴緊出黎🤤🤤
雖然食落有啲油但一啲都唔膩👍🏻
加埋半溶芝士、蕃茄、洋蔥同生菜
睇落唔大舊但其實已經好飽🤰🏻

🍗雞件 • 外脆內軟 好juice
🧅洋蔥圈 • 脆卜卜都唔錯嘅
點埋芥末醬仲正 洋蔥味更出
🍠蕃薯條 • 蕃薯香甜味 本人幾鍾意
如果可以厚身少少就更有咬口~
🧀一口芝士 • 芝士控必食!!
一開始以為係薯蓉波/雞粒
㗳真啲原來係芝士🤤🤤
芝士味越食越濃

(以上食評 只屬個人意見)
2022-12-20
  • 經典芝士漢堡