2023-06-04
一坐底揀一款主食先👏🏻我點左野菜牛肉鍋,甜甜既sukiyaki湯底配好多蔬菜同肥牛,仲有葛絲😋放底索湯,老婆🐽就叫網燒牛扒,燒到要求既5成熟;有牛味而唔韌,如果走燒汁我就鍾意刺身出色,好新鮮肥美,最愛大過5蚊銀既帆立貝;油甘魚,三文魚同赤蝦(蝦好有甜味)壽司竟有劍魚腩,火灸三文魚同鰻魚卷都好好味,入口魚脂入口即溶,醋飯調味岩岩好燒物推介有三文魚頭,唔好睇佢燒得好似有啲過火,但魚肉同魚鮫係好嫩架😍鯖魚處理得較好,皮脆肉滑有鹹香燒羊扒係限定,焦香有肉汁,岩岩好既羶味,正~燒白豚肉同牛舌火喉岩岩好,點埋香草腸,送酒一流,見到SAPPORO啤酒任飲,感覺好抵炸物推薦芝麻雞翼,唔係平時放題hea質素,炸漿有啲特別,脆卜卜好惹味,食左兩round呢度裝修充滿日式風格,又有多人長枱,環境同座位非常闊落,唔洗去Megabox搵食咁悶啦,行多幾步,食得開心同值好多