今次就同friend子喺銅鑼灣食咗一間非常高質嘅韓國小店!佢哋主打黑糖芝加哥薄餅🍕🍕🍕同韓式炸雞🍗🍗🍗我哋今次三個人女仔叫咗一個二人套餐,另外再加多半份炸雞~已經非常夠飽!// Mr.K 二人套餐 $499//1. 凱撒沙律2. 香芒大蝦芝加哥薄餅 (半份)3. 海鮮狂熱芝加哥薄餅 (半份)4. 蜜糖芥末炸雞 (5件)5. 熱薄荷茶6. 柚子梳打7. 經典甜辣炸雞 (另加 $128)特別大推呢度嘅黑糖芝加哥薄餅🍕🍕‼️本身都覺得甜既黑糖夾落鹹既薄餅會唔會好怪😂但食落超有驚喜😚😚 佢係成大塊薄餅都係芝士夾心🧀🧀🧀(唔係剩係得條邊有芝心!!!)[見圖就會見到佢勁似麻薯包🤣🤣] 佢層芝士亦係十級邪惡拉絲😱😱😈😈每拎一件就會見證到拉絲既無敵吸引力👻👻黑糖薄餅皮邊真係無得輸🥹🥹利申Food Sec 平時係中意食pizza有餡個part,之後要硬着頭皮食埋個邊邊😅😅因為覺得好多時個皮邊冇汁冇餡又乾爭爭咁,所以食pizza 成日覺得係先甜後苦🙈🙈但今次完全冇呢個感覺!!食有餡既部份好似食緊主菜,之後食個皮邊好似食緊甜品咁🍬🍰黑糖皮有淡淡甜味,同時又焗到香脆鬆軟🥰🥰呢個真係做得好好食!除咗薄餅之外,佢哋
今次就同friend子喺銅鑼灣食咗一間非常高質嘅韓國小店!

// Mr.K 二人套餐 $499//

1. 凱撒沙律
2. 香芒大蝦芝加哥薄餅 (半份)
3. 海鮮狂熱芝加哥薄餅 (半份)
4. 蜜糖芥末炸雞 (5件)
5. 熱薄荷茶
6. 柚子梳打
7. 經典甜辣炸雞 (另加 $128)

特別大推呢度嘅黑糖芝加哥薄餅🍕🍕‼️

除咗薄餅之外,佢哋嘅炸雞亦都做得唔錯🍗🍗👍🏻兩款之間Food Sec就比較鍾意甜酸炸雞,覺得佢做得惹味啲,但friend子就鍾意蜜糖芥茉多啲,佢哋就覺得嗰款做得比較特別同埋清新~但係兩款我覺得都係做得非常之Juicy,一啲都唔柴口!

如果行開銅鑼灣,又突然之間好crave for 邪惡Pizza同炸雞😈😈可以黎試一試!

食飯嘅時候都𥄫到佢哋嘅leaflet,見佢哋而家都推出左外賣網站,所以唔想出街嘅話,都可以叫外賣!

味道:👩🏻‍💻8/10
性價比:👩🏻‍💻7/10