2025-01-06 213 views
🔥今次我去咗「牛大人」,佢哋最新推出嘅「日本黑毛和牛A4+」套餐,真係正爆!💥作為一個牛魔王,我梗係唔會錯過,馬上衝去試下啦!湯底最新推出全新秋冬限定火鍋湯底 🔥胡椒豬肚雞鍋😛本身自己已經好鍾意飲豬肚湯 見到新出即刻黎試試佢😏湯底選用鮮嫩雞肉和爽脆豬肚,香濃胡椒湯底驅寒暖身 我自己飲左好多碗😆💖這個套餐除咗有任食嘅和牛,仲有鮑魚任食,真係超值!每位仲會送兩粒 澳洲M9和牛牛丸🤩配上 海鮮拼盤🦞有鮑魚、生蠔、蟶子、扇貝,款款都好新鮮!🦪黑毛和牛A4+每片油花分佈均勻,燙兩下就可以食,入口即溶,肉質充滿牛味,搭配 **胡椒豬肚雞湯底**,真係特別好食!🍲鮑魚放題套餐包埋三款特製鮑魚古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚😍每款都有自己嘅特色,我特別鍾意 炭燒鹽蔥鮑魚🥰食完一隻又想再食!😋澳洲M9和牛牛丸入口彈牙,Juicy到不得了,強烈希望下次可以繼續任食!💖另外,餐廳提供嘅 QR code 下單系統,款式多到數唔完,無論係伊比利亞黑毛豬、SRF美國黑牛定係台灣鱸魚片!🍖最後,記得試下無限任食嘅 Movenpick雪糕🍦有六款口味任你揀!🍦飲品方面,選擇更加多,包括最近推出嘅「鬼佬涼茶」,將

黑毛和牛A4+

鮑魚放題
套餐包埋三款特製鮑魚

澳洲M9和牛牛丸
入口彈牙,Juicy到不得了,強烈希望下次可以繼續任食!💖

最後,記得試下無限任食嘅 Movenpick雪糕🍦有六款口味任你揀!🍦飲品方面,選擇更加多,包括最近推出嘅「鬼佬涼茶」,將啤酒麥芽香同竹䉀水完美融合,真係中西合璧!

總括而言,今次嘅火鍋體驗非常滿意,食材新鮮,環境寬敞,期待下次再來!✨🥳
2024-12-30
$500 (Dinner)
Celebration
New Year's Eve