2020-12-08 319 views
H先生好鐘意飲milkshake,所以一見到呢間餐廳就即刻sd比我,咁weekend就去試下啦😌一出香港大學站,就見到有人拎住milkshake飲,然後行幾步就見到間餐廳,位置唔多,如果淨係飲milkshake可以選擇takeaway。-餐廳裝修幾型格幾靚,幾多打卡位📸餐廳會供應每人一個沒奶沒命既紙袋比大家放口罩,然後走既時候帶番口罩將自己用過既紙巾放番入紙袋扔出店外垃圾桶,感覺店內就會衛生d😎👍🏻-🔸超人氣no.1 皇者焦糖花生醬真脆煙肉 Caramel peanut butter “REAL” bacon $69 (右)花生醬味偏濃🥜,milkshake入面有好多脆脆既野,係真既煙肉,口感好特別,配上焦糖醬,甜甜地又鹹鹹地,味道豐富😍-🔸Jeng shit 咖啡奧利奧 Coffee oreo $59 (左)鍾意飲咖啡既人一定會鍾意,因為咖啡味好濃,唔太甜,jeng shit👍🏻H先生比milkshake吸引左,W小姐就比餐廳既食物相吸引左,感覺好邪惡,好肥,好靚,好想食😻-🔸痴線芝士黐住芝士治 Crazy Cheers Cheese $78睇相已經覺得靚到不得了📸紫紅色既紅菜頭麵包

痴線芝士黐住芝士治

睇相已經覺得靚到不得了📸紫紅色既紅菜頭麵包夾住多到漏既芝士,鍾意芝士既人一定抵受唔住呢個邪惡既誘惑🤗真係每一啖都有勁多芝士🧀超級好味、滿足🥰
🔸經典美式班戟 Classic Buttermilk Pancake $68
經典美式班戟
望落普通既pancake加上糖漿、牛油同cream,但又真係驚喜地幾好味wo😋
Type of Meal
Lunch