2019-01-05 96 views
難得約朋友下午茶一聚,我就揀左Tom n Toms,諗住應該唔會好多人,點知4點去到都坐滿哂😅好彩我朋友好快霸到位👏🏼👏🏼👏🏼因為未食晏既關係,所以決定試一次佢既吐司🍞見隔離枱個個吐司都好吸引😋見佢有期間限定既香芋產品,而我自己都係芋頭既粉絲,所以就點左佢🥰當然唔少得我最鍾意既甘薯鮮奶🤤🤤🤤芋泥忌廉吐司賣相唔錯,不過芋泥就無好似poster咁流哂出黎。忌廉有少少搶左芋泥既味道。整體都唔錯既,可以一試單點吐司$55,加多$20就有埋甘薯鮮奶(sweet potato latte)。超香蕃薯味💕💕💕蕃薯愛好者必試👍🏼

當然唔少得我最鍾意既甘薯鮮奶🤤🤤🤤

芋泥忌廉吐司