2023-08-07
6款味道嘅雞煲任君選擇👻除咗雞煲,其佢都可以🐎下單同店內自取👍🏻如果需要一次性圍裙可以向店員索取😉(點菜紙上有wifi名同密碼)店內每處都像寶藏咁,d擺係唔同位置,方便到每一個方位嘅食客,去到調料處死咁發現正嘢🤣冇霖到喺呢哩度竟然有棉花糖食🥰真嘅無論大人小朋友都兼顧到😚棉花糖嘅棍仔系紙既,唔怕拎翻去途中篤到人或者篤到自己🤣自取區補充非常及時,我啱叫棉花糖睇到旁邊嘅響鈴夾完咗,沒幾耐就睇到過嚟補充,呢點非常抵贊👍🏻而且後面透明玻璃可以睇到裡面廚房情況,幾乾淨整潔嘅🥰呢次我揀嘅系芝士雞煲,每塊雞都能拉絲哦😍冇雞頭雞尾之類沒用嘅位置,保證每啖都系肉😋上嚟會提醒先食完雞再加湯火鑊,話說呢個湯都系芝士湯,搭配原本嘅鑊底👍🏻食雞煲點可以少得🍺,呢裡超多牌子選擇,都系隨便喝嘅,主打就系一個實惠,畢竟有時候喺出面一個宵夜時段,人頭計落嚟都唔止呢個價位🤪汽水和紙包飲品都超多選擇😆一般鍾意點完才去外面冰櫃摞嘢,菜櫃裡面竟然有分好嘅上海粗面,有d後悔點咗方便面🤣必須要試呢個呀😆可惜餃子淨係得韭菜和洋蔥肉餡嘅,非常建議增加粟米!!!真嘅食得超飽!唔使2.5鍾就將我到扶牆🤣仲有好多嘢冇試到,雪糕和甜品冰櫃剩餘肚
真嘅食得超飽!唔使2.5鍾就將我到扶牆🤣仲有好多嘢冇試到,雪糕和甜品冰櫃剩餘肚容量僅允許我食一款😭
用餐結束後會送一張20元卷下次用,冇加一之餘仲可以再減20😏話話走嘅時候先發現7點半前離座每位-20,學生證-10,9點半或之後入座亦都比之前便宜30🤭整體嚟講今晚呢餐都好抵吃🥳