2007-09-12
同朋友女行完街街, 見肚餓, 就搵下野食啦, 千挑萬選之後揀左冇乜人排隊既別府!初初個知客姐姐都話要等3張檯, 但我地望入去都見好空下, 結果1分鐘都唔夠就有位, 好快好多野食比客人揀, 抵讚, 特別係小食, 真係花多眼亂!叫左下列食物:1. 地獄拉麵(小辣)2. 黑芝麻豚肉拉麵3. 墨魚咀4. 墨魚筒5. 地獄餃子(注: 3同4都唔sure個名)兩個拉麵各有特色, 1個辣1個甜, 感覺好特別, 唔錯!墨魚咀好爽口彈牙, 幾好食, 不過太少喇, 放左好多洋蔥係底, 唔抵食墨魚筒咸辣適中, size都幾大, 推介!餃子有3款, 我地揀左呢款, 不過冇乜特別, 早知揀豬軟骨果款!overall味道幾好, 多d人去一齊share d小食會更好!

好多野食比客人揀, 抵讚, 特別係小食, 真係花多眼亂!

叫左下列食物:
1. 地獄拉麵(小辣)
2. 黑芝麻豚肉拉麵
3. 墨魚咀
4. 墨魚筒
5. 地獄餃子
(注: 3同4都唔sure個名)

兩個拉麵各有特色, 1個辣1個甜, 感覺好特別, 唔錯!
墨魚筒咸辣適中, size都幾大, 推介!