2019-01-22 87 views
又到Happy Friday 既日子,所以帶女女去食甜品😜今日揀返佢最愛既軟雪糕就係洪水橋既大飯糖,因為佢既軟雪糕係女女大愛😋每逢週末假日都超多人幫襯,好彩今日等咗幾分鐘就有位了🙏🏻店主推介各式各樣既軟雪糕除左有特式甜品外,都有熱既中式糖水,同埋小食我就揀咗咖哩拼盤,咖哩汁夠濃超野味,蘿蔔夠淋亦無炸,魚蛋係陳皮魚蛋好香我地仲叫咗碟腸粉,最欣賞係佢既醬料自己落,因本人超愛麻醬,鐘意落幾多都得✌🏻小朋友至愛係朱古力,所以就叫超級三兄弟比女女啦,有心太軟,朱古力布甸,仲有最重要既軟雪糕,今次叫咗扭紋雪糕,朱古力配牛乳,味道一流,雪糕又滑心太軟即叫即製,外面既蛋糕鬆軟,內裏既朱古力香濃兩個人食到好飽呀

每逢週末假日都超多人幫襯,好彩今日等咗幾分鐘就有位了🙏🏻

店主推介各式各樣既軟雪糕

除左有特式甜品外,都有熱既中式糖水,同埋小食

心太軟即叫即製,外面既蛋糕鬆軟,內裏既朱古力香濃

兩個人食到好飽呀
2019-01-18
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Last Night Supper)