2024-08-25 435 views
其實難食既泰國野真係好少,竟然俾我搵到🤦🏻‍♀️金坊泰國美食 (邊有美食?)係寶琳新都城二期,都係抱住試下既心態入座,嗌左碗泰式鴨肉湯河。碗野黎到我就心知不妙,湯河上面有一大堆蔥,仲有紅蘿蔔,似台式多過泰式囉。泰式湯河靈魂係個個湯底,一試啖湯,真係「妖」左出聲,完全唔係泰式。啲河粉係粗河粉,痴埋一舊舊,食落唔熱既,啲鴨就大部份係骨,碎濕濕咁。真係超難食!! 碗河最後食剩半碗,為左止蝕無繼續食落去,尼間野真係要係我meal list 入面black list,無下次!仲有,每杯水原來要收3蚊茶水錢,尼間野真係勁差,勸喻大家試都唔使試。📍金坊泰國美食 (將軍澳)將軍澳寶琳欣景路8號新都城中心二期2樓2016號舖
其實難食既泰國野真係好少,竟然俾我搵到🤦🏻‍♀️

📍金坊泰國美食 (將軍澳)
將軍澳寶琳欣景路8號新都城中心二期2樓2016號舖