🦞性價比🦑:🟢🟢🟢⚫⚫🥞美食體驗🧇:第二次黎食,超靚的餐廳,以「萬花筒」作為主題,行入黎的時候會先經過萬花筒隧道,係極靚的打咭位。食物水平係好高既,但真心貴,預兩個人食lunch既話,加埋飲野之類,人頭費將近400蚊。黎之前要有心理準備📸打咭體驗📸:鋪頭入面色彩繽紛,唔同區域有唔同的影法,無論想影萬花筒又好,想影純色背景又好,想影彩色背景又好,應有盡有🧑‍🍳服務:入面的侍應都係年輕人黎,好勤力。我對佢地呢方面的印像好好。🍳食物搭配:開心果羊架加薯條係好好食既,但叫價360蚊左右(未計加一),純以食物水平黎講,呢個羊排係外面食最多180蚊,無可能再多,再好食既羊排都只係羊排。而食物的溢價就由裝修、食物的心思等等彌補。另外叫左一個蛋糕,168元(未加一),同樣係非常非常高價,出面食同一個水平的話90蚊不可能再多。不過佢有好好的噱頭,有個糖膠放左係頂,又比個鎚仔你打碎個糖膠,呢日係我同朋友慶祝生日,店鋪果邊送左頂生日蛋糕帽仔比我朋友,成個服務令到我即时感覺蛋糕的價錢抵抵地比。將糖膠打碎當係吹蠟燭,感覺又幾開心小食方面,炸雞翼係超級好食。佢的5色野飲都值得叫,又靚、感覺又新奇,而且真係幾好飲。
🦞性價比🦑:🟢🟢🟢⚫⚫

不過,野飲唔可以貪平,我叫左個比較平的提子梳打,唔好飲,呢52蚊係白費左。如果真係要叫,應該要再叫佢地80蚊左右的特飲,否則直接飲水算。
  • 5色特飲、雞翼