2022-08-23
屯門💛「餃里」佢哋既餃子性價比高 一盒有12隻每隻餃子都好飽滿 全人手製造 除咗有生餃 鋪頭仲有湯餃同煎餃任君選擇🥟我就長期買生餃放入冰格 煮麵做餸又或者加魚湯就咁食 夠哂方便🍜椰菜餃 $48餃子外形飽滿 餃子皮滑帶點煙韌椰菜豬肉比例1:1 食落好鮮甜😋香荽餃 $48超香芫荽味 芫荽控一定唔可以錯過🤤韭菜餃 $48餡料飽滿 韭菜味濃 鮮甜多肉汁👍🏻👍🏻全部餃都無加味精 食得健康 皮簿餡多不得不私心推介🤤🤤👍🏻生餃有10款選擇(仲可以雙拼):* 韭菜餃* 芫荽餃* 椰菜餃* 芹菜餃* 咖喱餃* 紫菜餃* 素食餃* 泡菜餃* 和風椰菜咖喱餃* 芝士粟米餃📌包裝盒仲好細心有湯餃同煎餃教學 💛 餃里 @gao_lay 📍屯門湖秀街2號悅湖山莊商場地下51-52號舖#餃里 #屯門黃店 #黃店 #黄色經濟圈 #屯門餃子 #屯門 #屯門美食 #黃店推介 #超人氣 #懲罰黃店 #相機食先 #良心小店 #食好西 #打卡 #餃子 #餃子控 #芫荽控 #芫菨餃 #韭菜餃 #椰菜餃 #hkig #Tuenmun #foodblog #hkfoodie #foodie #foodieblogger #f
佢哋既餃子性價比高 一盒有12隻
* 芝士粟米餃
📌包裝盒仲好細心有湯餃同煎餃教學
💛 餃里 @gao_lay
📍屯門湖秀街2號悅湖山莊商場地下51-52號舖
#餃里 #屯門黃店 #黃店 #黄色經濟圈 #屯門餃子 #屯門 #屯門美食 #黃店推介 #超人氣 #懲罰黃店 #相機食先 #良心小店 #食好西 #打卡 #餃子 #餃子控 #芫荽控 #芫菨餃 #韭菜餃 #椰菜餃 #hkig #Tuenmun #foodblog #hkfoodie #foodie #foodieblogger #foodiehk #blogger