2022-08-06 296 views
記得細個嘅時候覺得Pizza Hut係好貴嘅,而家出嚟做嘢有能力啦,但就唔再好似小朋友咁有咁多quota食pizza🥹 不過間唔中都係要回味下嘅~兩個人懶得諗,一於就叫二人餐。其中一個餐湯我轉左酥皮湯,只係加$10咋,成個湯即刻升級咗好多😎 可惜佢個酥皮唔係幻想中嘅圓形,而且都係比較軟身嘅,不過都算係有牛油香味。另一個呢 就係前菜,本來餐牌係寫有雞翼嘅,但係唔知點解用手機點餐嘅時候就冇咗呢個選擇😞冇得揀之下唯有叫咗呢一個迷你批,其實就係一個只係得芝士嘅Pizza,可以點煉奶食。不過已經有一個Pizza嘅大前提之下,相對就冇咁吸引。呢個至尊普通批,唔太肚餓配薄脆批底就最好啦,好食嘅但冇驚喜😂到最後嗰飯上黎嘅時候其實已經好飽啦,顏色就幾好睇嘅,但食落就冇想像中咁好味,葡汁好似唔係好香,一般茶餐廳焗飯都會好食啲,而且個飯都係比較冧🥹

兩個人懶得諗,一於就叫二人餐。