2022-10-29 46 views
估唔到隨心入一間餐廳都可以咁有驚喜!係門外睇個裝修以為都係普通日本野,入到去先知d野食咁高質入到去個感覺已經好有日式居酒屋既感覺,諗住咩都叫下睇下咩料~前菜每人一小碟,幾refreshing,仲有個雪魚燒,幾香口。。搞到我好懷念日本呀!小食方面叫左天婦羅拼盤同埋月見雞肉棒。個天婦羅炸得幾好,脆得黎幾乾身。同埋我見佢嬸左d蝦子上去,個feel好似高級左😂但個人覺得唔落都夠好食。至於個雞肉捧內混合左雞軟骨,有雙重口感,佢提供埋雞蛋漿比你點,食落好香滑,幾有趣,呢個我朋友大讚,勁想叫多條😂😂跟住就叫左個小炒王,好有fusion feel😂店員話係選用左日本食材。入面有蒜心,櫻花蝦,魷魚,蟹王等等~食落都唔算好油,同埋海鮮份量唔少,唔會成碟野得幾粒咁。咁岩店員推介今日有愛汝魚提供,問我地要唔要試下。真心第一次聽呢個魚種,抱住咩都試下既心態。一上碟個下真係嚇親,個擺盤超Fancy!!好有心思好靚。味道方面非常鮮甜,好好食!!建議大家黎到都要叫來試試。呢度仲有好多串串可以點黎食~我地叫左個日本阿波雞腎,超爽口。另外個日本五花腩都燒得好好食,食得出個熟度係岩岩好,因為食落d肉係好滑同埋好林,同埋都有
估唔到隨心入一間餐廳都可以咁有驚喜!
係門外睇個裝修以為都係普通日本野,入到去先知d野食咁高質

呢度仲有好多串串可以點黎食~我地叫左個日本阿波雞腎,超爽口。另外個日本五花腩都燒得好好食,食得出個熟度係岩岩好,因為食落d肉係好滑同埋好林,同埋都有豬油既香味😂