2017-10-23
陪男友shopping行到攰,經過忍唔住試下依間。吸引我的是清新的門面,空間算是寬敞,傢俬同埋佈置比較新穎,靜得來又不至於有伏味。但入去之前都上咗open rice確認一下係評分ok先😂😂CPU形象活潑,賣衫賣鞋形象深入民心,萬萬沒想到佢餐廳咁有水準。食咗龍蝦海鮮意粉同轉向蟹肉意粉,佢嘅所有海鮮都沒有異味,食得出係好新鮮嘅嘢,調味料不會遮蓋本身嘅味道。我哋兩個一致認為意粉嘅軟硬度適中,係Al Dente👍🏻加$60變set, 再加$30將餐湯and salad upgrade就最抵玩。ham食得出係好嘢,麫包味道同埋脆度都👍🏻👍🏻 mushroom soup嘅菇足料,有原粒菇同磨咗ge粒子,又香又有口感。啲餐茶係靚茶成壺上架☺️☺️💁🏻男人好挑食,比佢讃性價比高的食肆萬中無一。我哋仲打算再嚟食🤗見佢條片影出嚟加個漢堡包嘅巨扒超bouncy and juicy 😂😆一定要試!! Support
啲餐茶係靚茶成壺上架☺️☺️💁🏻
男人好挑食,比佢讃性價比高的食肆萬中無一。