2022-12-18
之前去過幾次 覺得呢間嘅手工意粉性價比幾高 近排仲食咗佢哋嘅聖誕節餐 覺得幾正🤩所以要推薦比大家‼️2人聖誕豐盛晚餐 $888👅𝑆𝑜𝑢𝑝 𝑜𝑓 𝑡ℎ𝑒 𝑑𝑎𝑦嗰日係蕃茄忌廉湯 飲落幾滑 酸酸甜甜 味道幾濃郁😋👅𝐵𝑟𝑒𝑎𝑑 𝑆𝑡𝑎𝑟𝑡𝑒𝑟 👅𝐵𝑎𝑘𝑒𝑑 𝐶𝑟𝑖𝑠𝑝𝑦 𝑆ℎ𝑒𝑙𝑙 𝐺𝑎𝑟𝑙𝑖𝑐 𝐸𝑠𝑐𝑎𝑟𝑔𝑜𝑡呢個係焗田螺 佢嘅煮法幾特別😝佢嘅殼唔係真嘅田螺殼嚟嘅 係食落脆脆地 同田螺一齊食 唔錯😙𝑀𝑎𝑖𝑛 𝐶𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒👅𝐴𝟜 𝐾𝑢𝑚𝑎𝑚𝑜𝑡𝑜 𝐵𝑙𝑎𝑐𝑘 𝑊𝑎𝑔𝑦𝑢 𝑆𝑖𝑟𝑙𝑜𝑖𝑛 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝐹𝑜𝑖𝑒 𝐺𝑟𝑎𝑠 (+$180)佢嘅鵝肝都幾厚切 油脂感十足🤤完全冇騷味 A4黑毛和牛有牛肉質地得嚟都幾腍 冇筋 幾好食😋👅𝑀𝑢𝑠ℎ𝑟𝑜𝑜𝑚 & 𝑇𝑟𝑢𝑓𝑓𝑙𝑒 𝑃𝑎𝑠𝑡𝑎呢個真係要推介大家一試 好有驚喜‼️手工意粉質地有少少煙韌 食落好creamy 又唔會好漏😛配料都好多 又有煙肉同埋菇 最重要有黑松露片 黑松露味好濃郁 好正😍𝐷𝑒𝑠𝑠𝑒𝑟𝑡 👅𝐵𝑎𝑠𝑞𝑢𝑒 𝐵𝑢𝑟𝑛𝑡 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒𝑐𝑎𝑘𝑒 佢嘅芝士蛋糕都唔錯 味道啱啱好 同埋裝飾好有聖誕氣氛😚👅𝐷𝑟𝑖𝑛𝑘𝑠總括嚟講 呢間餐廳真係幾高質 性價比好高
2人聖誕豐盛晚餐 $888
𝐷𝑒𝑠𝑠𝑒𝑟𝑡
👅𝐵𝑎𝑠𝑞𝑢𝑒 𝐵𝑢𝑟𝑛𝑡 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒𝑐𝑎𝑘𝑒
佢嘅芝士蛋糕都唔錯 味道啱啱好 同埋裝飾好有聖誕氣氛😚
👅𝐷𝑟𝑖𝑛𝑘𝑠
總括嚟講 呢間餐廳真係幾高質 性價比好高🥰同埋都坐得好舒服 大家要來呢度一試呀🙈
😋 好味:8.99/10
🤑 價錢:8.03/10