2023-02-06
服務態度👍👍👍👍👍餐廳環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物質素😋😋😋😋😋<KING SALMON TARTARE> (+$20)帝王三文魚他他,刁草,辣根,香辣脆餅呢個帝王三文魚他他用刁草和辣根混合一齊整成一個大圓餅,再係上面插左幾塊香辣脆餅。三文魚鮮甜帶啲咸味,又有刁草的香味和辣根的微辣感,味道很獨出,但mix埋一齊好好食,仲有幾塊香辣脆餅,又脆又辣好滋味。<BAGUETTE WITH NUT & SEED BUTTER> (+$35)必食🥖法式長麵包配果仁種子牛油🧈🫘件長麵包都幾大,軟牛油上面有果仁和種子,咬埋一齊食除了有牛油香味,仲有果仁種子的香脆口感和味道。 <ROAST BEEF AND POTATO SALAD> 烤牛肉薯仔沙律,雪梨酒汁,油封蕃茄焦香的烤牛肉柔較的汁,配上香脆的薯片,好有口感,沙律🥗新鮮又爽脆,配上雪梨酒汁,甜甜地好清新。第一次食油封蕃茄,都唔錯!<PESTO TAGLIATELLE> 呢個青醬意大利麵係超靚的翠綠色,仲有菠菜和意大利青瓜超有營養,成個感覺好清新,加上咸咸地的水牛芝士,令成道菜的味道更豐富更有層
餐廳環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物質素😋😋😋😋😋
帝王三文魚他他,刁草,辣根,香辣脆餅
烤牛肉薯仔沙律,雪梨酒汁,油封蕃茄
呢個青醬意大利麵係超靚的翠綠色,仲有菠菜和意大利青瓜超有營養,成個感覺好清新,加上咸咸地的水牛芝士,令成道菜的味道更豐富更有層次。
<BAKED BUTTERNUT SQUASH RISOTTO> (V) 素食
香甜的焗胡桃南瓜燴飯好creamy,食到入面仲有栗子🌰和鼠尾草,一路食會浸出鼠尾草的香味,加埋陳年巴馬臣芝士,有芝士的咸味,味道更豐富。
Lyre’s Mojito,呢杯野飲,好清爽,檸檬加薄荷葉,梳打水。