2023-04-09
估唔到而家連生蠔都有得外賣返屋企食,而且仲好高質😍🦪我Order 咗一個海鮮拼盤,呢度好在可以選擇已設定好嘅拼盤推介,又或者可根據自己需要場合預算去訂購食物種類及數量。而且呢度啲海鮮質素超高!媲美高級餐廳水準,估唔工係屋企都可以食到咁高質嘅海鮮,好感動呀😍😍😭我叫嘅拼盤入面有法國生蠔🦪、車厘蜆、北海道赤貝、紐西蘭深海龍蝦仔🦞等等,當然仲有最受歡迎嘅海膽啦😍真係超正呀!海鮮拼盤用冰盤盛載,裡面仲有保鮮袋同埋乾冰,可以保持住鮮味,唔怕返到屋企會變質。🦪而生蠔都可以自選款式,可以每款都試下。我叫左5款,每款都好有鮮味,味道由淡到濃,滿足晒我愛蠔的心🥰✨Cocollos no.2✨Tia Maraa Pearl ✨Masses No.2✨Josephine✨Tarbouriech Oyster (Pinky) No.1🦞今次仲叫左我最愛嘅紐西蘭深海龍蝦仔,入口超鮮味,啖啖肉,一啲都唔腥,仲好鮮甜,推介💯下次大時大節慶祝唔想出街同人逼,又想感受世界各地嘅不同風味,叫返個多國海鮮拼盤返屋企慢慢歎就啱晒啦🥳推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
✨Cocollos no.2
✨Tia Maraa Pearl