2023-03-07
鍾意食高級咁嘅日本居酒屋就一定要嚟呢間試吓,無論係裝修,氣氛,服務態度,同埋食物都相當有質素🤩特選拖羅盛 呢款刺身意思就係剩係得拖羅食,對於我呢個勁鍾意食拖羅嘅人嚟講真係十分之合心意,佢係由赤身,中拖羅之大拖羅咁樣配搭俾你,口感一流,刺身亦都非常新鮮,真係鍾意食吞拿魚嘅朋友,極度推介淨係嗌呢款刺身盛😍燒豆腐配黑松露醬豆腐燒到皮脆內嫩,再配埋黑松露醬,真係出奇地夾,一直都冇試過咁樣配搭嚟食,估唔到別有一番風味,黑松露醬味道清香,但係入口濃郁炭燒雞肉棒配溫泉卵成條係雞肉碎整成嘅串燒棒,本身已經有少少調味,再加上外面燒到好香脆,再配埋個溫泉蛋入口,口感層次提升咗好多燒軟骨魚蛋串唔好以為佢只係平平無奇嘅魚蛋,魚蛋口感一流,非常彈牙,但係當中有夾住一啲軟骨,非常爽口札幌味噌叉燒拉麵大家真係唔好俾佢過普通名呃咗,原來真係好好味,叉燒又厚又大塊,入口軟林林,非常之香豬油味,味噌湯底濃郁,每一啖面入口都唔會淡,真係做得好出色,個人覺得呢個價錢性價比幾高燒日本A4和牛西冷蛋黃飯呢個又係值得推介,嚟到嘅時候件和牛係全生嘅,店員會幫你用火槍燒熟佢,所以會問你想食幾成熟,我哋就揀咗5成,燒完之後店員會將和牛包
特選拖羅盛
燒豆腐配黑松露醬
炭燒雞肉棒配溫泉卵
燒軟骨魚蛋串
札幌味噌叉燒拉麵
燒日本A4和牛西冷蛋黃飯
呢個又係值得推介,嚟到嘅時候件和牛係全生嘅,店員會幫你用火槍燒熟佢,所以會問你想食幾成熟,我哋就揀咗5成,燒完之後店員會將和牛包上去個飯度,當你一開嘅時候蛋黃就會流到成個飯都係,入口簡直薛家燕上身勁正,呢個強烈推介,以後去呢度食野都會一定叫嚟食,勁出色,又特別