2022-07-02
整體食物同飲品質素非常高!呢個質素呢個價錢,絕對抵食!竟然仲比我地無意中發現隱藏menu?!!卡邦尼意粉 $88 👍🏻本身想叫呢度嘅特色 - 卡邦尼腸粉,好可惜賣哂!不過唔緊要,卡邦尼意粉一樣咁好食!個醬汁非常濃郁,仲有又特別又香嘅香草味!加上煙肉嘅煙燻咸味,剛好地均匀分怖係每條麵上,真係好好食呀!雞翼拼盆 $80 👍🏻本身都有考慮過叫雞翼放題,但其實如果好似我地咁會叫主食的話,其實叫個拼盆都已經啱哂!4種口味各3隻雞翼,呢度已經共12隻!雞翼都好好食,好脆口。味道上個人最中意蒜香味同蜜糖味,因為個味真係好出。蜂蜜玫瑰花蜜桃茶 $78 👍🏻係一大壼香噴噴又超好飲嘅茶!絕對不是一般得個香味但飲落麻麻個種!非常香甜,飲落甜到似荔枝味添!我地飲到意猶未盡之時,但又唔想再洗78蚊叫多壼,就想話叫店員係茶壼度加下水睇下會唔會仲有少少味。呢個時候發現。。。隱藏餐單!+ $10 加茶!講緊嘅加茶,係真係重新加到變反一壼全新嘅蜂蜜玫瑰花蜜桃茶!成件事即刻超抵呀!
卡邦尼意粉 $88 👍🏻
雞翼拼盆 $80 👍🏻
蜂蜜玫瑰花蜜桃茶 $78 👍🏻
隱藏餐單!+ $10 加茶!