2021-10-08
星期六係LANGHAM STAYCATION 有千幾蚊CREDIT LUNCH 有得簡Main St. Deli, Tang Court, Bostonian Steakhouse同 Lobby Lounge Palm Court. Tang Court一早BOOK爆曬想食都冇機 唯有去較為有特色又唔貴既 Main St. Deli. 宜家Main St. Deli 裝修就搬左去Bostonian Steakhouse. 星期六1400先開門 一入去就係Bostonian Steakhouse BRUNCH display 都幾吸引 餐廳走cowboy路線 以黑色 木色為主 都幾有FEEL 比較有印象係入BATHROOM個經典SALOON DOOR食物方面 叫左個NACHO 真係有返D酒店水準既 用料點都比出面食既豐富 鋪面既肉醬 牛油果醬都係高質既 成碟NACHO都有焗過 份量又大 高性價比BEEF LASAGNA 千層面都係高質 有層次又唔會爛曬 肉醬好食最後比較普通既反而係個PHILLY CHEESESTEAK 係咁多SANDWICH CHOICE中佢係最貴 我亦都好期待果種經典
最後比較普通既反而係個PHILLY CHEESESTEAK 係咁多SANDWICH CHOICE中佢係最貴 我亦都好期待果種經典既風味 不過上到台發現佢冇果種D肉迫爆個包既畫面 肉唔係碎上 係一塊塊THINLY SLICED既肉 亦都唔多 CHEESE同醬料我都覺得唔夠 面包都冇特別 早知叫左PASTRAMI算
總結 尚算滿意 會翻食 特別係宜家明明食CAUSAL DINING 既MAIN ST DELI但係可以享受BOSTONIAN 既OLD SCHOOL COWBOY AMBIENCE 覺得加分!