2020-07-01 454 views
Seoulmate Cafe 💛銅鑼灣💛-🔍 韓國荷蘭寶寶班戟(配榛子焦糖香蕉)🥞 $68大力推介!先唔好講賣相已經超級吸引🤤 一向鍾意荷蘭班戟嘅我見到就心心眼 😍 熱辣辣嘅pancake,配搭着香蕉同埋榛子醬,連埋pancake唔會太鬆又唔會太硬嘅口感,再加上香蕉上面有薄薄嘅焦糖,脆脆的,配搭起嚟簡直一流!😍 真係食完都再想食多個!(溫馨提示:唔好掂到個鐵pan否則會燙親手喔😳)-🔍 海鮮意大利粉配炸軟殼蟹 $128係好濃郁嘅意粉😋 有好多汁唔會怕好dry, 最欣賞就係佢個汁,雖然Menu話佢係味增海鮮意粉,但個汁食落去就覺得有啲似龍蝦汁嘅味道,不過都好好食😋 而且意粉入面有少少嘅細帶子,同埋章魚仔,食落去亦都好豐富嘅口感,係炸軟殼蟹擺耐少少就好快容易冧咗,但整體來講都好好食!-食物質素:8/10環境氣氛:9/10回頭指數:8/10-📍 Seoulmate Cafe (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場4樓
Seoulmate Cafe 💛銅鑼灣💛
🔍 韓國荷蘭寶寶班戟(配榛子焦糖香蕉)🥞 $68
🔍 海鮮意大利粉配炸軟殼蟹 $128
食物質素:8/10
環境氣氛:9/10
回頭指數:8/10
📍 Seoulmate Cafe (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場4樓
  • 榛子忌廉配焦糖香蕉窩夫