2021-09-05 98 views
燈籠街出面多野食,睇食評見咁多人都讚呢間石燒好味,就lunch 黎試下 (食lunch set 平d 😂)❤️吉列炸牛扒定食 吉列牛炸到金黃色,中間大約1成熟仲係好粉嫩,自己想食幾熟就燒到幾熟~店員推介每邊擺係石燒煎30秒,肉質又嫩又juicy 就最正啦!牛肉味+牛油超香,點少少鹽食 lum lum 利~ (店員上菜果陣冇講點食,係聽隔離檯問職員偷聽到先知,如果店員主動d 講下d 點燒或者問下我地知唔知點燒會好d)🧡板腱牛扒定食 每日限量!燒好左直接食得,好厚好大塊,肉味超濃!我自己就鐘意切完再擺去吉列牛果邊個石燒到,再煎熱煎香少少(掛住影相影到攤凍左😂)💛飯飯素撈飯 絕對要特別提下,佢d 飯飯素撈飯食真係食唔停口整體黎講CP 值真係幾高,好味得黎價錢又唔太貴,下次會再試下其他set呀!!
吉列炸牛扒
2021-08-15