2018-06-03 663 views
之前有朋友介紹過將軍澳區有間好好食既日本店,已經bookmark左佢好耐!星期日行經坑口,就決定要食佢!係東港城搵左陣,原來係新開既food lane, 好似food court咁,入面有一間小小的壽司店,原來就係佢!(仲以為係開大大間既鋪)入面裝修好簡單,得10個位左右,攞飛等左一陣先入得。等待中已經好期待大約十分鐘後便安排入座玄米茶,雖然得一個樓面,她都好勤力加茶係紙上面畫完交比佢地~仲有時間限定因為想留肚食其他店既小食,所以叫得唔多$108有4舊好抵,由左至右已經明顯分出係大拖羅至到吞拿魚碎~左邊第一舊簡直係入口即溶好味到不得了,下次我要自己一個人食一碟火炙左口魚好肥美,八爪魚好新鮮,赤口好爽口,三文魚腩都正朋友真係無介紹錯!d飯有壽司飯既醋香,細細舊既飯一口就可以食曬成件壽司🍣食曬之後好想好想再叫,掙扎左一下決定下次再食留肚食糖水🙈
星期日行經坑口,就決定要食佢!

大約十分鐘後便安排入座
玄米茶,雖然得一個樓面,她都好勤力加茶

係紙上面畫完交比佢地~
仲有時間限定
因為想留肚食其他店既小食,所以叫得唔多
特選本鮪壽司盛
好味到不得了,下次我要自己一個人食一碟

火炙左口魚好肥美,八爪魚好新鮮,赤口好爽口,三文魚腩都正

朋友真係無介紹錯!

留肚食糖水🙈
特選本鮪壽司盛