2020-11-08 553 views
今次嚟到九龍灣終於試到近期好hit既麵包店享樂喇😻😻😻呢日見到店員密密補包,但轉頭好多人就密密搶包😆🙈🙈同行既朋友一嚟就搶咗唔少返屋企🤣🤣抹茶冰心麵包據聞呢個冰心麵包即將會因為天氣關係停售,所以快手就買咗個好有人氣嘅抹茶冰心包,仲忍唔住即買即食,咬落個麵包好鬆軟,好快就見到入面滿滿既抹茶忌廉餡,一路食啲忌廉一路爆出嚟,都咪話唔狼狽😅🤣🤣抹茶味好濃好濃好濃!果然真係名不虛傳😋😋😋!湯種台灣大甲芋泥貝果之前介紹過享樂既抹茶冰心麵包,除此之外,佢既各類湯種貝果都好出名,我放咗係雪櫃一晚之後第二日叮返嚟食,但都仲係keep到好好食呀😍😍😍!!!個貝果切開睇落好似無乜餡咁,但其實入面有唔少芋泥餡,芋泥香甜幼滑,個貝果好有嚼勁,個口感係我食過咁多個貝果之中係最正😋😋😋。人均消費:$20推介指數(10分為滿分):9分

人均消費:$20
推介指數(10分為滿分):9分
2020-10-31
TakeAway
$20 (Tea)