2017-12-30
小編係上網比佢哋嘅和式all day breadfast吸引到,所以就走咗去試。首先佢哋呢度嘅鰻魚真係超級大舊丫,而且仲好厚肉添,雖然食落就有少少碎骨,但小編覺得都可以接受,所以真係俾咗極高嘅評價。另外佢哋嘅炒蛋亦都做得好出色,唔好以為落咗味噌就會好鹹,呢度嘅炒蛋鹹味適中而且滑身,蛋味仲好出添!再者牛油吐司亦同樣出眾,牛油味真係好香,而且吐司整得都脆口。除咗上面嘅主菜之外佢哋仲有啲沙律同香腸做配菜,佢哋嘅沙律菜應該落咗啲芝麻醋,因為食落好香芝麻味而且酸酸地咁。隔離嗰個波本身小編以為係淨薯蓉嚟㗎,點知原來佢係沙律薯蓉波至真😂沙律味好出,而且薯蓉當中有夾雜左啲薯仔粒喺度,所以都幾有口感。另外嗰條手工香腸小編個人就覺得鹹咗少少,不過隻肉質就有少少似德國香腸咁。最後唔好以為呢個all day breakfast好似好細分咁,小編最後都食淨左少少野😂Latte嘅奶味真係好重,但抺茶味都不甘示弱一樣都咁濃啊,而且Latte整體本身都好滑。但係小編建議嘢飲一攞到上枱真係要即刻開始飲,因為抺茶粉會沉底,而且店舖冇提供搞搞棒,所以Latte飲到會好「鞋」口。雖然餐牌嘅選擇就唔算好多,不過勝在樣樣都夠特別
雖然餐牌嘅選擇就唔算好多,不過勝在樣樣都夠特別。
嘢飲嘅餐牌係木製㗎!真係超級靚😍