2020-02-23
椒鹽五花腩青瓜絲沙律 $40肥妹仔我第一次食,估唔到咁夾。佢嘅五花腩好香黑椒味,青瓜絲沙律就好重麻油味,食落去真係沙律界嚟講係好重口味,不過好好食。煙燻宮崎腸 $38好食嘅腸,肥妹仔唔識得點樣特別去形容, 配埋個芥末醬食好開胃。 汁燒和牛柳粒 $48澳洲m5和牛牛小排 $58佢呢一間串燒牛嘅質素真係好高,牛肉係非常之嫩滑,雖然未去到入口即溶,但係都真係咬一咬就已經化開。而且佢嘅牛味唔係講笑,好正。雞軟骨 $22鹽燒雞肉串 $38雞皮 $28雞軟骨真係成舊軟骨,燒到脆卜卜,非常之有咬口。雞肉串佢嘅雞好嫩滑,唔需要過份嘅調味就已經食到佢雞味,雞皮唔算燒到好乾身,仲保持到好香既油脂,正。青葡萄豚肉捲 $28汁燒雞肉蔥串 $38哈哈,肥妹仔第一次食提子夾 豚肉一齊燒, 幾特別。日式炸雞 $58對比起串燒佢嘅炸雞冇咁好食,但係都係好好食,炸到非常之香口,點埋個沙律醬超正。味噌黑毛豚肉五花腩 $40佢嘅豬又係超級好食,五花腩肥瘦均勻,好香豬嘅油脂味。炸芝士年糕 $28冇咩特別,大老貨色。大蝦 $98超級大隻,蝦肉非常之結實,彈牙,好新鮮。
煙燻宮崎腸 $38
汁燒和牛柳粒 $48
澳洲m5和牛牛小排 $58
鹽燒雞肉串 $38
雞皮 $28
青葡萄豚肉捲 $28
汁燒雞肉蔥串 $38
哈哈,肥妹仔第一次食提子夾 豚肉一齊燒, 幾特別。
日式炸雞 $58
味噌黑毛豚肉五花腩 $40
佢嘅豬又係超級好食,五花腩肥瘦均勻,好香豬嘅油脂味。
炸芝士年糕 $28
冇咩特別,大老貨色。
大蝦 $98
超級大隻,蝦肉非常之結實,彈牙,好新鮮。