2022-07-03
隱秘高質居酒屋推界🍶話說生日朋友同我興祝🎂 佢哋個我特別鍾意日本菜,上網搵咗呢間喺位於尖沙咀要上樓嘅隱世居酒屋🍶 一上到去裝修已經好日本風🎎 亦都有幾台係講日文嘅日本食客🇯🇵 環境舒適,好適合同三五知己嚟飲酒傾偈👩🏻🤝👩🏼👩🏻🤝👨🏼頭盤叫咗個刺身拼盤,刺身全部都非常新鮮🐟🐡🦐尤其季節性限定嘅秋刀魚刺身😱可以見到師傅刀🔪功非常好🤩切得好靚,秋刀魚嘅油香食完仲停留喺個口🥹一舊接一舊 而即開嘅赤貝勁厚肉又夠爽甜😋 其他刺身亦好鮮甜好新鮮👍🏻串燒🍢🍡亦不錯 尤其係一口牛🐮燒到剛剛好有入口溶化感覺 🙊 月見雞肉棒🐔都好好食,有雞軟骨嘅口感同香味,好好食燒白子超正,入口係即溶,完全冇腥味西京燒銀鱈魚肉質滑溜,魚味濃郁,燒mn外層微微脆😍私心推薦必食嘅自家制雞蛋🍮 超滑溜蛋味同牛奶味香濃 焦糖亦岩岩好唔會死甜
燒白子超正,入口係即溶,完全冇腥味
西京燒銀鱈魚肉質滑溜,魚味濃郁,燒mn外層微微脆😍