2023-02-21
牛繁一人燒肉 A2 牛繁套餐 包咗牛胸花、特選肩胛片、薄切牛舌,150g就HKD112,我哋揀250g都係HKD155,超級抵食🤩 三款肉類都好出色,嫩滑得黎不失牛味,而且唔會好瘦,亦都唔會好碎口,食落有口感💯 薄切牛舌都係冇得輸,食落嫩中帶啲脆口,加埋檸檬汁,食落好fresh🍋真係Cp value 爆燈💡一個價錢仲要包埋白飯、漬物/泡菜、同埋麵豉湯🍲 麵豉湯飲落順喉,唔會太鹹太淡🤙🏻 而我哋再加咗12蚊叫生菜,配埋泡菜同烤肉一齊食,食落0油膩感🥬白飯我哋就加咗$8蚊要埋隻月見蛋,撈埋飯一齊食,味道十級豐富,真係一啖接一啖食唔停口🍚A10 四重奏套餐四重奏就包咗蔥燒牛胸花、汁燒肩胛片、味增豬五花、柚子胡椒雞腿肉,一定要讚讚全部醃得好入味❣️最有驚喜就係柚子胡椒雞腿肉,食落啖啖柚子香味,好香又唔會太重口味🧡 另外今個套餐試咗漬物,係芽菜同菠菜,以亦都加咗22蚊由白飯轉做冷麵🍜個冷麵用蘋果片做配菜,食落清甜爽口,幾特別🍎Extra comment🖍️•餐廳冇油煙,食完唔驚成身都係味,而且火喉唔錯,食物都好快熟🥓
A2 牛繁套餐
A10 四重奏套餐