2022-06-30
🎡迴轉壽司我平日就食得多喇🍣但係今次呢個新體驗就真係大人同小朋友一樣會咁開心架🥳師父將做好左嘅壽司放落碟之後🍣🍣然後就會將佢放係「火車軌上」🚦由一架新幹線列車🚄送到你的嘅座位💨又🉐️玩又🈶️🉐️食😍超開心呢🥳🍣雜錦角切刺身魚生井$92:角切魚生比本時食開嘅大粒好多👍而且仲非常之新鮮😋大大碗又啖啖刺身❤抵食呀👌🍣火焰大滿足 $78:🈶️三文魚、芝士三文魚、帆立貝、油甘魚、焦糖玉子🍣大満足呀🥳🍣油甘魚壽司 $36:油甘魚好厚肉又甘香😋味道仲鮮甜美味呢🥳🍣特色蔥花吞拿魚蓉 $26:好鍾意呢個蔥花吞拿魚蓉😋一口咬落去啲吞拿魚蓉度😋就知道佢食材夠新鮮啦👍🦀酥脆軟殼蟹手卷 $28:新鮮炸起嘅軟殼蟹🔥一啲都唔油仲好香口添👍🐠鰻魚手卷 $27:🈶️我最喜歡的鳗魚一定要order啦❤新鮮嘅鰻魚加埋甜甜鰻魚汁🥳充滿住幸福嘅感覺呢🥳