同老公再次到訪大尾篤呢間Cafe,因為實在很喜歡這裡的環境,成日都覺得呢度好似墾丁海景民宿,好Relax 好舒服,平日來可以泊車在龍尾灘那邊走過來很方便。地下那層用餐區有室內室外位置,Cafe 仲係pet friendly可以帶寵物一齊黎架。食物同飲品都唔錯,我哋叫了2 款意粉,每條麵都是沾滿醬汁好味😋 仲試左個牛角窩夫甜品,窩夫香脆,仲鋪滿了很多紅豆& 忌廉😚食飽可以上去1/F 玩貓貓🐱,今次來又多咗幾隻貓咪,全部都好得意,很喜歡逗人玩,如果唔係趕住返去開工,我哋可以喺度玩成個下午😂仲有一定要上去佢哋最頂層天台,個view好靚好舒服,坐喺度chill 下放下風可以讓心靈健康快樂😌如果喜歡做泰式按摩的這裡也可以預約,2/F 就是他們的按摩區有泰式按摩師可以幫你😉

軟殼蟹意粉

2023-09-04