2022-07-14
🥞炙燒焦糖布甸梳乎厘班戟💰$86😈好啦又到左食甜野時間🤤今日又想介紹一間我覺得幾好味既梳乎厘班戟🥞其實有料案內所係屯門都有分店架😛不過我覺得將軍澳個間坐得舒服啲💛我今日又叫左炙燒焦糖布甸梳乎厘班戟🥞佢一碟有兩件班戟🤤佢整到好Soft同埋可以整到動L動L🤤好軟熟好好味👅而佢個醬同朱古力雪糕配埋梳夫厘班戟真係超級夾😈食落好有空氣感🤤好味到我係咁食差啲🐻都無得食🍡關西章魚燒 (8粒)💰$38😈我地仲叫左個關西章魚燒🍡佢細細粒個粉漿又唔算太厚😛不過佢個魷魚粒有啲細粒🤣超鍾意佢個醬同埋佢面頭上啲木魚碎😬我仲見到佢個Menu有個將軍澳限定100粒章魚燒🤣唔知有冇人會挑戰🥤有料芒果沙冰💰$39😈而呢杯芒果沙冰我都幾驚喜🤔平時啲沙冰好快就變左水🧯但佢呢杯個味道超濃郁飲落勁Rich🤤而佢啲果肉仲好甜同埋份量都好多🥲不過原來佢係有得叫Set🥲千祈唔好好似我咁蠢散叫
💰$86
🍡關西章魚燒 (8粒)
💰$38
🥤有料芒果沙冰