2011-06-15
唔知係咪d人貪心, 成日都問佢地攞手抽紙袋, 發現近呢一兩年買親野佢都唔會比紙袋您, 我由$15.5兩個muffin早餐到而家$26兩個muffin+drink, 我都一樣咁支持, 因為我覺得好啱我口味, 但奈何...佢d muffin越來越細, service又越來越差, 仲越賣越貴, 真係好難留住d fans今天我又如常買早餐B, 佢竟然用個紙袋仔袋住兩個muffin, 然後將支橙汁+紙袋仔放喺個紙兜上面比我, 因為要挽住個手袋+一袋野, 根本無手"托"住呢兜早餐, 而且出面開始落雨, 我問佢有無手抽袋(可能太早未訓醒, 一時唔記得佢d紙袋要收費), 佢就話要收$3, 我就話要個膠袋(係一個透明無手抽)得啦, 其實佢地(公司)應該諗下一d方便客人嘅服務, 而唔係令職員同顧客都會出現尷尬的情況double chocolate muffin : size細咗, d朱古力粒又少咗, 但味道依然好, 口感保持一貫作風 ps.服務一分係比佢地嘅公司policy的
ps.服務一分係比佢地嘅公司policy的