2025-02-22 0 views
土瓜灣真係好多好野食,如果食越南菜,我就一定黎呢間。星期六 lunch time,等2張檯就入每次帶新朋友黎食呢間,我都會推介呢個豬排撈檬每次都唔會失望,因為有一大塊連骨豬排,入味得黎質地又好,唔會比鬆肉粉整到稔哂,檬粉量充足又爽口,個汁仲跟咗兩粒肉丸。呢一大碟每次都令我吃得很滿足第一次試呢個烤豬肉法包,好有驚喜,法包熱烘烘夠香脆,入面既餸都好足料,配埋酸蘿蔔絲,唔會食到乾爭爭越式春卷又係好足料,皮脆又唔會過厚,味道調教得剛剛好食咁多油膩野,襯番個牛油果沙律平衡一下,呢個沙律份量唔少,瓜菜都新鮮,配埋蝦片食都好唔錯唯一要挑剔既係店舖地方唔大,每枱都坐得背貼背,出入要小心,而且人流好多,唔可以慢慢坐低傾計慢慢食。呢度都有好多特式飲品,但大部份都係凍飲,所以冬天就唔試啦!遲d暖番d再黎食,一定要飲番杯野襯下d美食總結,呢間一定有下次
土瓜灣真係好多好野食,如果食越南菜,我就一定黎呢間。

星期六 lunch time,等2張檯就入

每次帶新朋友黎食呢間,我都會推介呢個豬排撈檬

越式春卷又係好足料,皮脆又唔會過厚,味道調教得剛剛好

總結,呢間一定有下次
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$120 (Lunch)