2023-03-24 125 views
收工後同同事喺附近食啲嘢先返屋企佢話呢間好食 見東涌新開咗 所以我哋就去咗食喇我未食過就梗係要食下佢啲招牌菜啦越式霸氣招牌粉入邊配料有牛小排,牛尾,牛筋同油炸鬼我就揀咗金邊粉底嘩 好豐盛呀!油炸鬼點湯食真係一流 吸曬佢牛肉湯嘅精華😋越式蟹肉餅蕃茄湯檬粉蒜蓉牛油雞翼 每隻雞翼上邊有一小粒牛油 睇起上嚟都覺得好邪惡呀🤓 外皮夠曬酥脆 雞肉嫩滑大蝦扎肉米紙卷外皮煙韌 入邊仲有粉絲大蝦同扎肉 口感豐富酸芒班蘭糯米卷 呢個甜品可以最後叫上 預15分鐘左右佢同樣都係使用米紙卷嘅外皮 但係入邊就變成咗班蘭味糯米飯同埋芒果 班蘭味好香 配搭新鮮椰青椰汁糕 食咗咁多重口味嘅嘢 食返呢個甜品就啱哂啦 清新之選 加埋個椰漿先係重點!越南雞蛋咖啡朋友話喺新產品之前冇見過 佢即刻叫黎飲賣相好特別 好似有個焦糖燉蛋喺個咖啡上邊咁飲落好香滑 雞蛋嘅甜味中和左咖啡嘅苦 唔洗落糖 👍🏻
收工後同同事喺附近食啲嘢先返屋企
佢話呢間好食 見東涌新開咗 所以我哋就去咗食喇

我未食過就梗係要食下佢啲招牌菜啦

越式霸氣招牌粉

入邊配料有牛小排,牛尾,牛筋同油炸鬼
我就揀咗金邊粉底
嘩 好豐盛呀!油炸鬼點湯食真係一流 吸曬佢牛肉湯嘅精華😋