2024-03-25 1496 views
呢間酒家已經第二次光顧, 第一次啱啱開張的時候試過還不錯的, 但最近再試一次,發覺食物質素真的退步了, 比以前差了很多, 我哋叫咗個椒鹽鮑魚,上湯龍蝦伊麵,例牌燒鵝和炒青菜! 首先講個上湯龍蝦加伊麵,個上湯基本上都係用生粉打芡,沒有什麼上湯味道可言. 另外就係個椒鹽鮑魚,呢個簡直係失望之作,啲鮑魚黑蚊蚊, 咬落乾爭爭又硬,基本上都冇乜味道. 不過燒鵝就正常,沒有什麼特別! 最令人氣憤的是服務員於我們剛剛吃完飯的時候便立即過嚟收碗碟筷子,但是隔籬左右周圍都係吉枱, 都冇人等位,真係摸不着頭腦! 當時正值大約晚上八點,咁嘅質素難怪已經冇客人了!

不過燒鵝就正常,沒有什麼特別!
當時正值大約晚上八點,咁嘅質素難怪已經冇客人了!