2023-08-14 19 views
濕地公園附近開左間越南餐廳,裝修幾靚,環境幾好,座位有分室外或室內,感覺都幾舒服。大熱天時就梗係坐室內啦,午餐時段有set lunch, 有各式各樣嘅檬粉、咖喱、同越式法包、包指定飲品,更可以以優惠價升級至特飲同埋加小食。店員熱烈推介「爆脆燒腩肉撈檬」,又點可以唔試下?爆脆燒腩肉撈檬:撈檬嘅醬汁用咗越南酸汁,味道濃郁,酸酸地,非常開胃,燒腩肉大大件,一層肥肉一層厚肉,非常香脆,一啲都唔乾,配埋撈檬食真係非常夾。酸辣無骨鳳爪:無骨鳳爪唔洗吐骨,非常方便,入口酸酸地,帶微辣,非常醒胃,令人食完一隻又一隻。椰汁紅豆冰:夏日炎炎飲凍飲就最好不過,紅豆冰椰汁味香濃,裡面仲勁多紅豆,一口椰汁一口紅豆,勁有口感,非常清新,值得一讚。

店員熱烈推介「爆脆燒腩肉撈檬」,又點可以唔試下?

爆脆燒腩肉撈檬:

酸辣無骨鳳爪: