今日同A先生出旺角試左間味道好港式既越菜😆我地叫左一個2人套餐有2款set 菜式可以上下互換咁揀🔎不過R小編同A先生都覺得法式套餐既選擇吸引d🤤前菜:👉🏻串燒牛肉串燒食落夠火喉 牛肉亦都好冧😁但係個汁出奇地有少少酸味🤏🏻原本以為係普通沙嗲醬 有啲驚喜💝不過A先生唔中意酸野 所以佢無點醬🌞👉🏻牛肉飯卷材料同米紙卷一樣原本menu張圖係牛肉包住材料😌所以比佢吸引左 點知原來牛肉出面仲有層😂 味道同米紙卷一樣👍🏻👍🏻👉🏻蒜蓉焗青口青口唔霉 聞落好香蒜蓉味🧄最驚喜係蒜蓉入面有煙肉🥓所以蒜蓉帶啲咸味 令青口更鮮美🌟👅回味指數:7/10👉🏻骰仔牛柳粒炒紅飯飯好有鑊氣 應該加左茄汁炒 食落似西炒飯 牛柳粒好冧😽份量亦都足夠 個汁食落似中式牛柳個汁 個配搭變左中式牛柳西炒飯🤣 不過味道唔錯👍🏻👅回味指數:8/10👉🏻菠爾多香脆雞扒R小編係比個名字吸引左🙊酸酸甜甜醬汁 配上炸得香脆既雞皮同埋嫩滑既雞肉🐔好開胃之餘仲好回味😋如果中意飲酒既實會中意🍻👅回味指數:7.510 整體都唔錯 會越食越吸引而最深刻就係有越式既名字 但係有港式味道🇭🇰如果當佢係越港式餐廳A先生就幾鐘意👦🏽下次會約多d人食多d款🤩💸套餐
今日同A先生出旺角
試左間味道好港式既越菜😆