2020-04-04 54 views
好耐未食過咁好食嘅粥粉麵餐呀 今次我推介畀大家既有香港茶餐廳味道又有 粥店嘅感覺嘅餐廳 傳統與現代混合於一起嘅餐廳, 呢度嘅午餐好抵食, 我如果大家好鍾意食粥粉麵嘅可以推介 ,雞粥加炒麵或者炸兩 ,我哋四個人用餐真係叫咗好多嘢食, 半隻 貴妃雞 係我哋嘅首選,雞質嫩滑多汁, 炸乳鴿亦都好好食 ,好juicy ,炸鯪魚球加上佢哋嘅醬汁鹹鹹香香 ,引人入勝, 佢哋嘅焗豬扒飯有茶餐廳嘅感覺,好好味, 唔似一般茶餐廳的 普通做法, 佢哋嘅芝士好多好多,而且蕃茄又多豬扒又厚又多肉, 仲要係炒底, 超級好味, 唔好睇小佢哋嗰個滑蛋叉燒炒飯, 啲蛋真係好滑捋捋, 而且佢哋 xo醬又香又辣, 超多份量好好味, 呢個價錢可以食到呢個質素嘅午餐, 值得推介畀大家!