2020-04-09 2572 views
原本打算去食壽司朗......條隊排到嚇死我😑於是乎決定放棄😪唯有係附近搵下有咩食😢點知誤打誤撞😂又比我地搵到緊好野👍🏻🔹越式炒金邊粉$47 :色澤唔錯👍🏻食落夠晒味🤩酸酸甜甜咁,勁開胃😍炒得夠乾身,亦唔會太油❗️同埋佢都幾多料,有蝦、扎肉、芽菜同埋蛋絲😎$47都算係咁😌好味指數:🌕🌕🌕🌕🌗🔹生牛肉湯河$43 :每次食越南菜我都必叫‼️佢呢碗完全合格👍🏻湯底個牛肉味夠晒濃郁😍咸度適中👍🏻加上湯底夠晒熱,上枱唔夠15秒,牛肉已經好快熟❗️最抵讚係佢啲牛肉夠晒嫩口,一啲都唔韌😎超鍾意佢呀🥰好味指數:🌕🌕🌕🌕🌕🔹炸春卷半份$25 :另一樣我最鍾意嘅就係絲網春卷❤️呢間嘅春卷炸得夠鬆脆🤤上枱仲熱辣辣😌用生菜包住黎食就可以減低油膩感❗️不過$25得4條真係貴左少少🙄好味指數:🌕🌕🌕🌕🌗午餐嚟講價錢都唔算太貴👍🏻主食份量都算多,另外跟餐仲有飲品❗️如果想飲特飲就貴少少,要加$6😊不過整體都唔錯🥰

🔹越式炒金邊粉$47 :
好味指數:🌕🌕🌕🌕🌗

🔹生牛肉湯河$43 :
好味指數:🌕🌕🌕🌕🌕

🔹炸春卷半份$25 :
好味指數:🌕🌕🌕🌕🌗

2020-03-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch