2020-07-12
🍽🌟世界第一蘋果批🍎($36/1pc)依間蘋果批食過幾次😬我覺得得一個優點 就係入面d餡料有吉士同豆乳忌廉 鹹鹹地又甜甜地 😛再加埋大塊爽口既蘋果 口感比較豐富多樣- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -🌟牛油千層一口酥($38)食正d糖面整得啱啱好既就好味🤔食正d糖面整得太厚既就好痴牙😑(大部分都好痴牙)唔係好識欣賞 寧願用依個錢買多個蘋果批😬==============================⚠️ 總結就係越食越失望🤢第一次食既質素好好 焗既型又靚又大 皮又酥 第二次食d蘋果批 焗到一d大一d細一d已經型唔似型🤷🏻♀️第三次食 d蘋果批已經唔熱 d皮淋曬🤯同埋搽係面d糖過多溶左 食落勁痴牙🌚 ⚠️同埋廚房入面d衛生都好赤手..見到好亂同埋d野亂咁丟 d員工服飾衛生都欠佳有次見到個員工 唔知幾日無洗油淋淋既長瀏海..邊整食物時個瀏海就fing下fing下 再不斷反覆掂完個瀏海再掂d食物...即刻無曬胃口 ⚠️雖然對比起sogo既蘋果批鍾意食依間入面d餡料多d 但不鳥..大家
🌟世界第一蘋果批🍎($36/1pc)
依間蘋果批食過幾次😬
我覺得得一個優點 就係入面d餡料
有吉士同豆乳忌廉 鹹鹹地又甜甜地 😛
再加埋大塊爽口既蘋果 口感比較豐富多樣
🌟牛油千層一口酥($38)
食正d糖面整得啱啱好既就好味🤔
食正d糖面整得太厚既就好痴牙😑(大部分都好痴牙)
唔係好識欣賞 寧願用依個錢買多個蘋果批😬
⚠️ 總結就係越食越失望🤢
第一次食既質素好好 焗既型又靚又大 皮又酥
第二次食d蘋果批 焗到一d大一d細一d已經型唔似型🤷🏻♀️
再不斷反覆掂完個瀏海再掂d食物...即刻無曬胃口
大家真係要食 就問職員 要食佢地啱啱新鮮出爐果d 應該會好d