2016-07-14 204 views
見餐廳裝修幾特別,我同朋友2個人入去試下,入左去之後帶左我地上左2樓坐底,一上去已經覺得好嘈,嘈到好似好多人系密室講野嗰種,極大回音,已經有少少頭痛😖,之後叫左野食,等左好耐先有得食,食物質素非常差!--呢個所謂既生菜包,味道好咸,最過分只係比5片生菜,跟本唔會夠包D料食,之後再問餐廳攞多幾片生菜,佢話要收錢,收錢都無問題,要收得合理,,話要$28,只有5片生菜,連埋加一服務費咪要收我$30.8,5片生菜😡,個問題係本身間餐廳出嘅生菜唔夠比客人食,之後我唯有比錢,感覺完全係屈D客人買生菜👎鐡板蠔食落去仲有雪味👎番茄醬黑豚肉,味道怪怪,肉質太硬👎串燒牛柳粒仲差,有筋,冇牛肉味👎我同朋友真係唔會再來😡

鐡板蠔食落去仲有雪味👎

番茄醬黑豚肉,味道怪怪,肉質太硬👎

串燒牛柳粒仲差,有筋,冇牛肉味👎

我同朋友真係唔會再來😡