2024-03-23 258 views
下晝5點半左右入去想食個下午茶,座底左個待應一擺底兩張下午茶餐牌就問食咩,我睇都未有時間睇,就同佢講話睇一睇先,佢就話收6點催我地快啲落單,然後一直隔喺隔離chur你,咁都算,我好快咁落完單,而啲嘢食一兩個字內都到齊,因為全餐廳得番三枱客,嘢食放低左之後就催我埋左張單先,埋完以為可以安心咁食,但都錯晒,5點50分左右就熄晒全餐廳冷氣加電視,啲待應仲會一直喺附近mark實你黎收碟執枱,務求你唔好阻佢收工,最好笑係喺佢熄晒冷氣之後聽到個待應話有啲焗。最後我快快手食完6點前走人,真係怕留多一分鐘都會比人趕💩餐廳地面好滑唔知係油定水。野食一般,上菜算快,主要因為無客。服務係垃圾,試過嘅唔會再試,未試過嘅就無謂貼錢買難受。
餐廳地面好滑唔知係油定水。
野食一般,上菜算快,主要因為無客。
服務係垃圾,試過嘅唔會再試,未試過嘅就無謂貼錢買難受。
2024-03-23
$55 (Tea)