2009-08-31
椰汁海鮮濛個濛粉ok,幾幼細,:不過個汁唔係好得,個椰汁落得太多水春卷同一般買到o既好唔同入面o既料好足,勁多肉,幾有質感幾滿足豬肉濱海、豬頸肉、無咩特別,一般小食豬肉紅飯豬肉好酸,似京都骨,而個紅飯好香味,酸酸地o既蕃茄味牛肉咖喱個咖喱對我來講太辣,不過都ok野味,個汁可以用來點麵包(附送o既)蝦餅無咩蝦味,只係似一般魚蛋牛油雞翼所謂o既招牌菜,對我來講,只係一般炸雞翼;牛油味唔夠,同以前o既無得比「甜品」:蒜蓉包脆仆仆,幾香口野食本身麻麻,,尤其係招牌菜,有d失望,算,如果服務ok都可以acceptable。但係,佢地o既服務態度就令到我一把火!!!佢地好趕時間,叫o左野唔夠10分鐘已經開始上菜,佢地見我地差唔多食完,已經急不及待同我地收o西d野,仲幾分鐘問我地一次仲有無野仲未叫。我地見仲未食飽,咪再叫多幾味佢收野都亂咁黎,我地再叫野食,佢已經收o左我地部分人o既餐具,要又唔識自動自覺,間中都見到有人問我地d野來齊未到我地臨走之前,我地打算找個waiter幫我地影張相,個老闆第一句問我地係唔係埋單,佢見我拿住個相機,好唔like咁叫佢d馬話「找你呀!!!」我地話o西都係客呀,唔駛佢
個濛粉ok,幾幼細,:不過個汁唔係好得,個椰汁落得太多水
春卷
同一般買到o既好唔同
入面o既料好足,勁多肉,幾有質感幾滿足
豬肉濱海、豬頸肉、
無咩特別,一般小食
豬肉紅飯
豬肉好酸,似京都骨,而個紅飯好香味,酸酸地o既蕃茄味
牛肉咖喱
蝦餅
無咩蝦味,只係似一般魚蛋
牛油雞翼
「甜品」:蒜蓉包
脆仆仆,幾香口
我地話o西都係客呀,唔駛佢呱?雖然, 我明白佢想做多(木台)客,不過,我都又唔係唔再叫野,我地有ga wo,唔會白坐令佢地有損失,佢咁做同趕客無咩分別...唔會有下次
如果想一大班fd坐低慢慢talk,呢度一定唔係一個好choice