(Non-member)
2007-08-27 64 views
話說我好鍾意食韓燒,拉埋一行七人陪我去食,由7:00開始,係比較貴的時段.大家都食得好開心,野食都好味,又多款.去到先睇到佢有個牌寫住只可以坐2個鐘,但係訂位時又無講喎,咁諗住食2個鐘都ok,點知佢9:40分叫我地可唔可以埋單,咁我地諗住埋左單先啦,同埋見佢地都有客係出面等緊咪諗住坐多陣就走.點知埋完單都係9:50分到,枱面所有野都未執,我個friend仲啱啱攞左d野飲同西瓜埋黎,佢地已經帶左幾個師奶客係我地張枱面前等,0個到又鬼死咁窄,實情係好鬼尷尬.咁我地就要好狼狽咁食埋d西瓜同埋大大啖咁飲埋杯五花茶。佢地識唔識做生意呀???個亞姐仲要一路執枱一路講,係啦你地快d食埋佢(西瓜)啦!!好唔掂.(改正)唔好意思,我地應該由7開始食,佢8:40叫我地埋單,8:50分叫d客黎我地張枱等,未夠兩個鐘
好唔掂.

(改正)