2013-03-12 66 views
之前路經過幾次, 都有人排隊, 星期日七点未到, 只有兩三人排隊, 而食物又好似幾啱食, 心諗成日都有人排隊, 應該唔差得去邊啩,於是就試一試, 点知 ....... 兩人一共叫咗三樣食物及一杯飲品, 埋單$250.- 食物味道仲可以, 但服務態度就非常差, 可能我地唔係講英文啩 ! 整個点菜及進食時間, 大概一個小時, 点知我地一放低碗筷, 飲埋最後一啖飲品, 就有個女侍應走埋嚟問 : "啲嘢到齊啦呵, 埋埋張單啦, 出面好多人等繄", 我地都未及反應, 佢已經走開, 一分鐘之後, 張單已經放喺你面前. 全個過程完全冇一句"唔好意思或者介唔介意"之類有禮貌説話, 簡直係趕你走. 見到Open Rice 原來都有好多人有同樣遭遇, 佢地知唔知乜嘢見做客戶服務, 可能佢地主要唔係做我地d講中文平民百姓生意啩 ! 所以我地以後都唔會再去

2013-03-10
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$125 (Dinner)