2009-09-15 3 views
之前未有兩層的時候嚟過, 嗰時的確係唔差.. 不過依家真係唔得.. 夜晚兩個人去食晚餐, 諗住cafe可以坐耐D, 先去呢間之嘛...於是叫咗個dinner set.. 點知坐唔夠兩個鐘, 就叫人埋單, 仲話有限時!!! 真係聞所未聞 !!!! 佢D餐牌, cafe內全部都冇寫話有限時, 突然就話佢哋有限時?!! 我只係食咗個前菜, 個意粉都仲未食完...仲有個甜品..第一次未食完D嘢, 就俾人趕走...在cafe 可以食剩咁多嘢, 連杯嘢都飲唔晒都仲係第一次..仲要聽到佢哋係明趕客!! 要咁趕使嘜嚟你間cafe~~我以後都唔會再嚟, 亦唔recommend人再嚟!!!

仲要聽到佢哋係明趕客!! 要咁趕使嘜嚟你間cafe~~

我以後都唔會再嚟, 亦唔recommend人再嚟!!!

2009-09-12
$100 (Dinner)