Hiring
$12,000-$15,000
Monthly (Negotiable)
$12,000-$15,000
Monthly (Negotiable)
2019-11-16 197 views
今日差唔多到晚飯時間,但係未有餓意,所以咪係好想坐低食, 經過太子站爭鮮,就入去睇睇有啲乜嘢細細件買嚟食。見到啲八爪魚好大隻而且冇乜一pat pat嘅橙色嘅醬,唔係好似平時嗰啲,都唔知係食醬定係食八爪魚。 呢個橙色八爪魚都算係幾好味,真係食到有八爪魚原有嘅質地唔會拿到林曬, 亦都唔會過份甜, 加上有少量嘅芝麻增添香味。 本來想買卷物, 但可能夜咗真係冇選擇只係得蟹柳卷, 唔係好想食蟹柳所以就買咗要自己卷嘅三文魚手捲一塊大嘅紫菜包住兩條式中嘅三文魚條唔大唔細, 飯嘅份量都係恰到好處紫菜承諾都係有少少脆但係如果食得慢嘅話就會淋曬, 會舊手捲去都比賽一包試咗一包芥辣畀你, 我覺得食三文魚點都一定要有豉油就算一路行一路即是由去手捲到幾論盡都好。。。😒

2019-11-16
TakeAway